Logo_met_tekst.jpg
header-2015_2.jpg

Nieuws

Oratoriumkoor COV Assen zingt Ein deutsches Requiem van Johannes Brahms

Oratoriumkoor COV Assen geeft op 3 november 2018 om 20.00 uur een concert in de Adventskerk, Lindelaan 49, 9404 KR te Assen. Onder leiding van onze dirigente Marion Bluthard brengt het koor het indrukwekkende Ein deutsches Requiem van Johannes Brahms ten gehore. De begeleiding met twee vleugels is in handen van de professionele pianisten Peter Cramer en Johanan Havinga. Solisten zijn de veelzijdige sopraan Heleen Koele en de bekende bariton Robbert Muuse. Naast hun nationale en internationale carriëre zijn zij beiden vaste zangers van het Nederlands Kamerkoor.  

Toegangskaarten à €20 (t/m 18 jaar gratis) bij voorkeur overmaken op IBAN:    NL 70 RABO 0158 7140 75 t.n.v. Christelijke oratoriumvereniging Assen. Uw kaarten liggen dan op naam klaar aan de zaal. Kaarten zijn ook te koop aan de zaal (contante betaling) of via koorleden. Info: per telefoon (0592) 231 219

COV nov2018.klein 


Repetities oratoriumkoor COV Assen

Wij oefenen op maandagavond in Podium Zuidhaege, (H.P Keunigzaal) van 19.40 tot 21.45 uur. U mag altijd een keer vrijblijvend komen kijken of meedoen. Een positieve stemtest behoort tot de vereisten het toelaten tot het koor. Voor meer informatie over het koor kijk op "informatie". Voor verdere inlichtingen en opgave kunt u zich wenden tot het secretariaat.

Meer actuele informatie over het reilen en zeilen van Oratoriumkoor Assen is te vinden op onze Facebookpagina.
 

repetitie oefeningen 2015

Foto: eigen foto.